Afa CanFabra

Switch to desktop Login

Sant Jordi arriba a Can Fabra

sant jordi2017

La màgia i la il·lusió no fallen mai quan Sant Jordi arriba a Can Fabra. Els nens i nenes són els protagonistes d’una setmana plena d’emocions i amb un munt d’activitats preparades especialment per a l’ocasió. Les lletres, les rimes i les històries s’escampen fins a tots els racons de l’escola.  

I cada any que passa el llistó està més alt. La Comissió de Biblioteca busca noves idees per decorar l'escola i sorprendre cada any als nens i nenes de Can Fabra. «Rinxolets d'Or», «Patufet» o «Els tres Porquets» són alguns dels escenaris que han envaït el col·le en anys anteriors; aquest any, però, vam inspirar-nos en la llegenda de Sant Jordi mateixa, que ja tocava!  

Ponts llevadissos, murs de pedra, finestrals amb vitralls de colors, una cova i un drac!

La Biblioteca de l’escola va convertir-se en l’escenari d’una llegenda que narra la història d’una princesa, sacrificada a ser devorada per un drac ferotge que, finalment, va ser salvada pel cavaller Sant Jordi. La sang del drac, que va caure víctima de la llança del valerós cavaller, va convertir-se en un roser de roses vermelles. 

Voleu saber-ne més? Feu un cop d’ull a la decoració de la Biblioteca i mireu com van gaudir d’aquest decorat tan especial els nostres fills.

Com cada any el Concurs Creatiu i Literari de l'Escola va interpel·lar a totes les ments creatives i imaginatives de la nostra escola perquè es posessin mans a l'obra.

El desafiament era:

 

CREATIU: Fer una manualitat relacionada amb Sant Jordi: un drac, una rosa o un príncep.

NARRATIU: Escriure un text o una poesia sobre l'escola i el seu espai exterior "EL PATI SOMNIAT"

 

La resposta a la convocatòria va ser molt bona i més ho van ser encara les obres que van presentar els alumnes. 

Després de la votació de nens i nenes de l'escola, professors, famílies i monitors, el resultat va ser:

 

Manualitats:

Nil Piedras

Joel Rico

Georgina, Roc i Gorka Barrera

 

Narrativa:

Abril Sampietro

Mateo Neurohr

Nora Ordóñez

 

Moltes Felicitats a Tothom!

 

 

 

 

© Afa Can Fabra

Top Desktop version