Afa CanFabra

Switch to desktop Login

Projecte Lemur: Un camí pels sentits

cami

Un passeig per les sensacions, pels 5 sentits, que ens permetin obrir finestres cap a dins per poder sentir-nos, escoltar-nos, mirar-nos, reconèixer-nos des de l’altra banda, pell endins.

El projecte Lemur aposta per entorns que interpel·lin a les emocions, que permetin habitar l'espai des dels instints, des de la llibertat del moviment on les infraestructures s'emmotllen a les necessitats, als nostres gustos i usos. Per això un grup d'arquitectes i especialistes en moviment van visitar la nostra escola el mes de febrer passat, per oferir als nostres fills i filles circuits on el tacte, l'olfacte i l'oïda es converteixen en els protagonistes i guies de l'acció. Els “lemurs» van proposar-nos tres circuits diferents:

 1- Unes capses que contenien materials diversos que cada nen havia de tocar sense mirar i deixar-se sorprendre pel tacte. Arròs, fulles de col, pedres per a gats, cotó, paper de diari, llenties i molt més!

2- Un circuit en el qual unes polseres aromàtiques guiaven als més petits per una ruta que seguia un fil conductor. Seguir el fil i topar-se amb diferents objectes inspiradors era el repte d’aquesta activitat que va resultar realment interessant per als més petits!

3- Els grans van animar-se a construir camí mitjançant un circuit improvisat de trossos de fusta. Amb peus descalços van deixar-se sorprendre i van treballar el seu tacte i la seva motricitat. 

Us animeu a fer un camí pels sentits?

 

 

© Afa Can Fabra

Top Desktop version