Afa CanFabra

Switch to desktop Login

Sortida a la Neu: La Molina

sortida neu 2017

 

Enguany la neu ha cobert les pistes des de ben d'hora i es preveu que sigui una molt bona temporada d’esquí, així que toca abrigar-se bé i respirar una mica d'aire fresc de la muntanya!

Un any més, la Comissió de Formació i Activitats en Família organitzà la tradicional sortida a la neu, però aquesta vegada va convertir-se en un cap de setmana complet en format de petites colònies en família. Per tal de donar facilitats a les persones interessades en assistir-hi, les organitzadores de la trobada van cercar tota la informació possible sobre allotjaments i activitats a realitzar, tenint en compte la diversitat dedats de la canalla.

El lloc que finalment es va triar per passar el cap se setmana va ser l’alberg La Molina – Mare de Déu de les Neus, per la proximitat de les pistes, el preu assequible de l’estància en pensió completa i per tractar-se d’un lloc ben adaptat per als nens i nenes, amb espais de joc per als moments que no es «tocava neu».

El diumenge al matí es van dur a terme les activitats de neu organitzades des de la Comissió. Una part de canfabratins i canfabratines van quedar-se a les pistes properes a laparcament 6 de la Molina. Als infants els encanta la neu i en van gaudir de moltes maneres diferents: lliscant sobre els trineus, fent ninots de neu o llançant-se boles els uns als altres.

L’aparcament 6 va ser també el punt de trobada per a les famílies que van optar per fer una excursió amb raquetes, dirigits per un guia contractat prèviament. La millor manera d’endinsar-se a les blanques muntanyes i descobrir-ne tots els racons és calçant-se unes raquetes de neu i caminar per explorar el paisatge i jugar amb els iglús ubicats al llarg del camí.

Les famílies que volien esquiar o fer snow van ser poques i no van poder gaudir de cap descompte o preu especial de grup, així que van haver d’organitzar les seves pròpies activitats. En tot cas, totes les opcions van ser bones per aquells que les van triar i va ser un cap de setmana d’allò més divertit per a totes i tots.

Després d’una jornada intensa de neu, algunes famílies van tornar a l’alberg a fer l’últim àpat abans de marxar i daltres van preferir saltar-sel per marxar abans i evitar embussos a la carretera. Tothom, però, va arribar a casa amb la sensació d’haver gaudit moltíssim i amb ganes de tornar a participar en una nova trobada de la Comissió de Formació i Activitats en Família.

Ens veiem a la propera kedada!!!

 

sortida neu

© Afa Can Fabra

Top Desktop version