Afa CanFabra

Switch to desktop Login

Èxit de la Recollida d’Aliments a Can Fabra

recollida aliments

Un total de 120 litres d’oli, 43 kg de puré i 25 paquets de bolquers ha estat l’aportació de l’Escola Can Fabra a la Gran Recollida d’Aliments del 2017.

Al nostre barri milers de famílies estan vivint una situació econòmica força complicada i difícil. És per això que des de la Comissió de Solidaritat i Sostenibilitat vam decidir afegir-nos a la campanya de recollida de productes alimentaris que, en el marc de les Festes de la Primavera de l’Ateneu Harmonia, va promoure el grup de voluntaris Formigues de Sant Pacià per col·laborar amb el Rebost Solidari de Sant Andreu. Enguany, a petició del Rebost, els productes sol·licitats han estat: oli, puré i bolquers.

A l’Escola, la campanya va tenir lloc els dies 16 al 18 de maig i va comptar com ja és habitual amb l’inestimable col·laboració de pares i mares voluntaris, gràcies als quals enguany hem pogut ampliar un dia més els horaris de recollida.

Des de la Comissió de Solidaritat i Sostenibilitat volem transmetre-us  els agraïments del Rebost i volem fer arribar un reconeixement molt especial a Endermar que com cada any contribueix amb les seves aportacions a que aquesta acció sigui tot un èxit.

 

 

recollida aliments 2017

© Afa Can Fabra

Top Desktop version