Afa CanFabra

Switch to desktop Login

Enquesta Piscina proper curs

Famílies,

En aquest link podreu votar sobre les opcions de piscina que ens ofereixen pel proper curs:

http://www.canfabra.com/index.php/component/jvotesystem/extraescolars/enquesta-extraescolar-de-.html

Des de la Comissió d’Extraescolars us volem fer una enquesta en relació amb l’activitat de piscina.

Fins ara hem tingut l’opció de anar a unes piscines al barri. La Piscina Fabra a les tardes pels alumnes de P3 i P4, amb l’acompanyament dels pares i a la Piscina Sant Andreu pels alumnes de P5, 1r i 2n, al migdia, amb acompanyament de monitors. Aquesta opció la continuem tenint. Els preus d’ara són 21,50€ per P3 i P4, 34€ per P5 i 29€ per 1r i següents (aproximació pel proper curs). Aquests preus són les quotes pels socis de l’AFA, per als no socis s’incrementarà la quota.

Però, de cara al proper curs i en endavant, ens ha sorgit la possibilitat d’anar a una piscina nova que obren a Bac de Roda. L’empresa que ens ho ofereix és Cet10. L’horari seria de 16:30h a 18:30h. Ens ofereixen dos dies a la setmana per fer l’activitat. Ells recollirien els alumnes a l’Escola a les 16:30h, els portarien a la piscina en autocar, farien la classe de natació (per nivells) i tornarien cap a l’Escola a les 18:30h. El preu seria el mateix per a tots els alumnes i estaria entre els 33€ i els 35€, pels socis de l’AFA, pels no socis s’incrementarà la quota.

El motiu pel qual ens plantegem aquesta enquesta és perquè veient els pros i els contres de cada opció, no ens queda clar quina és la millor solució.

D’una banda ens ofereixen la possibilitat de tenir dos dies fixes a la setmana de piscina, per a tots els alumnes que vulguin, tots els cursos junts i acompanyats per monitors. Aquesta oportunitat la tenim només ara, ja que és una piscina que inauguren al setembre i té els horaris lliures, un altre any no serà així.

D’altra banda, en cas de que canviés l’horari escolar, perdríem l’hora actual de piscina al migdia, encara que continuaríem buscant altres solucions. Ara mateix ens han comunicat que cabria la possibilitat de tenir una hora a les 16:00h, però que en el moment que es confirmés el canvi d’horari escolar, hauríem de tornar a preguntar si aquesta hora segueix lliure.

 Els punts a favor i en contra que veiem més generals i que afecten a tothom, segons els horaris que tenim actualment, són els següents:

 

Piscines al barri

Piscina a Bac de Roda

A favor

 

-   Estan al barri.

-   Més econòmic.

-   Tindrem la piscina dos dies a la setmana i cada família podrà escollir quin dia vol portar als nens.

-   Aniran alumnes de tots els cursos plegats.

-   No perdran classe quan plogui.

 

En contra

 

-   Pèrdua de classe quan plou.

-   En cas d’aprovar la jornada continuada escolar perdríem l’horari del migdia.

-   Al migdia els alumnes dinen ràpid i no tenen casi temps de pati.

 

-   És més car.

-   No és al barri, han d’agafar l’autocar.

-   Com que és una piscina nova només tenim l’oportunitat d’escollir horari ara, un altra curs no tindrem tantes facilitats i probablement no quedin horaris lliures.

© Afa Can Fabra

Top Desktop version