Afa CanFabra

Switch to desktop Login

URGENT ACOLLIDES I LUDOTEQUES

Estimades families,

Tot just ahir començavem el curs escolar, i per tant, repreníem el treball a la comissió d’extraescolars. Des d’aqui volem demanar-vos que, si han canviat les vostres necessitats organitzatives familiars o si no vau tenir temps al mes de juny de fer-nos arribar l’inscripció a ACOLLIDA i/o LUDOTECA DEL MES DE SETEMBRE, ho feu el més aviat possible.

Ens estem trobant amb casos de famílies que han portat els seus fills a aquest serveis i no en teníem notícia, i això pot afectar a la qualitat del servei que oferim.

El nombre de monitors depen dels nens que estiguin apuntats, i per tant, si hi ha més nens disfrutant del servei dels que s’havien apuntat, es pot donar el cas que falti personal per atendre a tota la quitxalla, i això suposem que no és una situació que cap família vulgui, ni és el servei que volem oferir com a Comissió encarregada.

Us recordem que els fulls d’alta de les activitats Extraescolars es troben a la web, aquí mateix. Tan sols ens heu de fer arribar el full amb les dades corresponents i el resguard del pagament del primer mes. Si us falta alguna dada,  no us preocupeu, ja la buscarem o ens la donareu, que això no us retrassi en l’entrega de la documentació .

Als pares que están portant els seus fills a Acollida i Ludoteca i no ens han entregat la documentació corresponent, tenen fins el DiMARTS 17 que ve per fer-ho. Si no, el servei d’acollida els hi cobraran com a dia esporàdic (3,10€/dia pels socis i 12,10€/dia pels no socis).

Per la resta d’activitats el període màxim d’entrega de documentació per fer inscripcions, modificacions i baixes és el 25 de setembre.

Gràcies per la vostra col-laboració,

Comissió d’Extraescolars

© Afa Can Fabra

Top Desktop version