Afa CanFabra

Switch to desktop Login

LLISTES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Estimades famílies,

Hem penjat les llistes dels grups d'activitats extraescolars als suros que hi ha a les entrades als mòduls. Si us plau, mireuvos-les, son totes les activitats aprovades.

Aquest DILLUNS 30/09 ja comencen les activitats!

Hem hagut de canviar els dies de piscina dels alumnes que van al migdia. Si hi ha algún cas que li sigui impossible realitzar l'activitat el dia asignat, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres que farem el possible per canviar el grup. S'ha de tenir en compte que els nivells dels alumnes dels grups han de ser el més semblants possible.

Les activitats de JHEC i PICA ESPORT I i II es faran en horari de 16:30-17:45, per tal de que els monitors poguin recollir als alumnes i arribin a la pista, i per donar temps a les famílies perquè surtin de l’Escola. Des de la Comissió us demanem que sortiu de l'Escola més aviat possible, és millor pels vostres fills i filles, gràcies!

Els grups que no estiguin complerts tenen les inscripcions obertes fins omplir el grup. A partir del mes de MARÇ no s’accepten noves inscripcions per les activitats, sí per l’acollida i ludoteca.

Es demana a les famílies que encara no hagin entregat el justificant de pagament que ho facin. Sense aquest justificant la inscripció no està complerta. Si no s’entrega es cobrarà pels serveis com dies esporàdics i per les extraescolars els alumnes no podran fer l’activitat.Durant aquest cap de setmana anirem penjant la informació de cada activitat.

Ha sigut un començament de curs amb molta feina, cada any hi ha més famílias i l'organització comporta cada vegada més aspectes a tenir en compte. Us demanem si us plau que si ens hem equivocat ens ho comuniqueu al mail.

Us convidem també a participar en la Comissió, som molt pocs i de cara a preparar les activitats del curs següent es necesitaran pares i mares que hi participin.

Us deixem aquí la graella d'activitats.

Les baixes de les activitats s’han de presentar abans del dia 25 del mes anterior.

Qualsevol consulta us podeu adreçar al Carles al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o al despatx de l’AFA de dilluns a dijous fins les 18:00h, o a la comissió Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Moltes gràcies

 

© Afa Can Fabra

Top Desktop version