Afa CanFabra

Switch to desktop Login

PREUS EXTRAESCOLARS. Important!

Estimades famílies,

Aquest curs el preu de les extraescolars ha pujat, cosa que no havia passat en els últims 3 anys.

A la reunió informativa que vam fer el 12 de juny ho vam explicar, però com que eren tan poques families ho deixem explicat aquí.

Les causes de l'augment de la quota són bàsicament dues: Incloure el cost del coordinador d'extraescolars, que fins ara no s'havia fet i l'augment de la durada de cada activitat.

El proper any, a més d'incloure el cost del coordinador al pressupost d'extraescolars, tindrem al coordinador 5 tardes a la semana, i no 3 com ara. Per una altra banda, les activitats duraven 1 hora i el proper curs duraran 1 hora i 15 minuts. A la llarga, amb l'escola nova, aquest quart d'hora no el farem servir més, però ara amb l'espai que hi ha a l'escola i el temps que triguen en sortir els alumnes de classe i les famílies del cole, quan els monitors han recollit a tots els nens i nenes i comencen a fer l'activitat, ja ha passat un quart d'hora....


Compensacions: A l'assamblea d'aquest any es va parlar del balanç econòmic de les extraescolars (estan penjades en aquesta web!), que era negatiu. Per què no ens passi això, aquest curs hem calculat els costos dels grups amb el mínim d'alumnes.

Per tant, AL GENER RECALCULAREM EL PREU DELS GRUPS QUE TINGUIN EL NÚMERO MÀXIM D'ALUMNES, o baixant la quota o no cobrant l'última
quota (ja us comunicarem la modalitat més adient).

És important que tingueu en compte això a l'hora de fer les inscripcions. D'una banda s'anul·larà tot grup que no arribi al mínim, i d'altra els que arribin al màxim es recalcularà la quota i serà més econòmic.

Qualsevol dubte al respecte adreçeu-vos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

BON ESTIU!

© Afa Can Fabra

Top Desktop version