Afa CanFabra

Switch to desktop Login

NOVETATS Extraescolars i FULL INSCRIPCIÓ

Hola famílies!

Esperem que l'estiu hagi anat molt bé!

Tornem a penjar el full d'inscripció per les extraescolars d'aquest curs i els serveis d'acollida i ludoteca de tardes.

Demà penjarem les llistes amb les places lliures. Totes les inscripcions de juny tenen la plaça assegurada, però les de setembre es tramitaran ara i si s'ha de fer sorteig per manca de places, es farà. Si no hi entreu a l'activitat sol·licitada, es tornaran els diners de la inscripció! Apunteu-vos encara que quedin poques places, perquè si hi ha suficients inscripcions per fer 2 grups també s'intentarà. Per qualsevol consulta estem al despatx, o al mail.

Els serveis d'acollida i ludoteca tenen les places il·limitades. Molts encara no heu fet les inscripcions perquè no teniu l'horari laboral clar, per això durant aquesta setmana els monitors aniran apuntant esporàdics mentre no es presenti la inscripció. Enrecordeu de presentar el carnet de l'AFA per beneficiar-vos dels preus reduïts.

A causa del canvi en la jornada escolar hi haurà canvis en les extraescolars, intentarem minimitzar-los o que siguin bones notícies, ja us anirem informant!

NOTICIÓN!!!   L'Ajuntament de Barcelona donarà subvencions per a les activitats extraescolars esportives i artístiques. Passeu pel despatx de l'AFA per omplir les sol·licituds i parleu amb el Carles per qualsevol consulta en horari de 16:30h-17:30h.

Descarrega el document

© Afa Can Fabra

Top Desktop version