Afa CanFabra

Switch to desktop Login

NOUS HORARIS DE PISCINA P5-1r-2n i 3r

Estimades families,

Degut al canvi d’última hora en l’horari escolar, ens hem vist obligats a canviar els horaris de PISCINA de P5, 1r, 2n i 3r, que fins ara es feia al migdia.

A partir del proper 1 d’octubre, els horaris de la piscina d’aquests cursos serà el següent:

  • P5 Dimarts de 15:30 a 16:15
  • 1r Dilluns de 15:30 a 16:15
  • 2n + 3r Dijous de 15:15 a 16:00

La piscina per P3 i P4 no canvia, ja que no es veu afectada pel canvi d’horari escolar.

Seguirem tenint servei d’acompanyament. Per aquells nens que NO siguin a aquella hora a l’escola fent ús del menjador, els pares els hauran de portar a l’escola 30 minuts abans de començar l’activitat, és a dir, a les 15h per P5 i 1r i a les 14:45 per a 2n i 3r.

A la tornada els podreu recollir a l’escola 30 minuts desprès d’acabar l’activitat, és a dir 16:45h per P5 i 1r i a les 16:30 per a 2n i 3r.

Entenem i assumim que no són els millors horaris possibles, però amb el poc marge de temps que hem tingut per poder reorganitzar l’activitat, hem preferit ajustar-nos als horaris disponibles, abans d’ anular l’activitat de P5 a 3r.

Aquest canvi d'horari afectarà també a les activitats extraescolars que es fan els dijous pels cursos de 2n i 3r:

  • Per l'activitat de PICA-ESPORT 2n, que ara ja és casi plena, s'obrirà un segon grup pels DIMECRES (16:30-17:30). Per tant, tindran preferència els alumnes inscrits els dijous si volen fer canvi de grup i desprès els nous alumnes interessats en inscriure's a PICA-ESPORT 2n el dimecres.

 

  • L’activitat de TEATRE 3r no canvia de dia i segueix programada per dijous, ja que al no ser una activitat purament esportiva creiem viable que es pogui compaginar. 

 

SI HEU DE FER ALGUN CANVI O BAIXA D’ALGUNA ACTIVITAT DEGUT A AQUEST CANVI D’HORARIS PREGUEM ENS AVISEU EL MÉS AVIAT POSSIBLE. GRÀCIES.

Us recordem que fins el proper dia 25 de SETEMBRE resta oberta l’ INSCRIPCIÓ a les EXTRAESCOLARS. En aquests moments, no están confirmats tots els grups. A partir del dia 29 es penjaran les llistes definitives i les activitats que han arribat al mínim d’alumnes. Totes les activitats, excepte acollida i ludoteca que ja funcionen, començaran el proper 1 d’octubre.

Fins aviat,

Comissió d’Extraescolars

© Afa Can Fabra

Top Desktop version