Afa CanFabra

Switch to desktop Login

SUBVENCIONS MAJORS DE 6 ANYS

CAN FABRA

Benvolgudes famílies,

Aquest Curs 2015-2016, l'Ajuntament de Barcelona ha tornat a posar en funcionament un pla de subvencions per les activitats extrescolars esportives que es gestionen a través de FUNDACIÓ CET10 i DIVERS, i que es duen a terme al nostre Centre per a nens/es majors de 6 anys. Es poden acollir a aquestes subvencions els nens/es que fan, o voldrien fer, les següents activitats:

 

-Patinatge en línia

-Bàsquet

-Ioga

-Jocs Motrius

-Natació

 

El funcionament d'aquestes subvencions és similar a les que es donen per les activitats d'estiu (Casals i Campus), i els imports de les subvencions poden ser del 30%, 60% o 90% del total del cost de l'activitat anual, en funció de la renda anual familiar.

La subvenció s'adreça a les unitats familiars que tinguin uns ingressos iguals o inferiors a 12.000 euros anuals per a cada membre de la unitat familiar. Per tant caldrà sumar els ingressos totals familiars anuals i dividir-los entre el número de membres de la unitat familiar.

Totes les famílies interessades en demanar aquestes subvencions podeu passar pel despatx de l’AFA i omplir el formulari de sol.licitud el més aviat possible. El Carles us informarà de la documentació que cal aportar abans del proper Dilluns 28 de Setembre a qualsevol Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de Barcelona.

Aquestes ajudes poden demanar-les tant les famílies de nens/es que ja estan inscrits a les activitats extraescolars, com les famílies d'aquells nens/es que no estan inscrits, però que voldrien fer alguna de les activitats indicades en cas que els concedissin l'ajut.

 

Atentament,                                   

© Afa Can Fabra

Top Desktop version