Afa CanFabra

Switch to desktop Login

Tabalada Magic Line 2016

Fa cosa d’un mes aproximadament, els nens que fan l’extraescolar de tabals van sortir divendres amb un paper a la mà. Era la invitació per formar part d’una aventura: la MAGIC LINE.

Per qui no conegui aquesta iniciativa, us explicaré que és una mobilització que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables i consisteix, principalment en fer una caminada per equips i no competitiva per les colines de la ciutat de Barcelona.

La invitació que li feien als nostres petits tabalers, era la de formar part d’aquesta aventura, animant als caminants. El punt designat per l’organització per fer-ho era l’entrada al Jardí Botànic, i el dia, el diumenge 28 de febrer.

Per tal de fer més visible la participació de la nostra escola la Comissió d’Extraescolars de l’AFA Can Fabra ens va proposar a qui li vingués de gust assistir dos divendres a la classe de tabals per tocar amb el nens. I també ens van acompanyar alguns tabalers de la Colla Gegantera de l’Escola Can Fabra.

assaig 2

I tot plegat ha resultat ser una experiència fantàstica: compartir aquesta afició dels nostres súper motivats petits tabalers i col·laborar en una iniciativa solidària alhora

Tot i que la previsió meteorològica era pròpia de “Mordor”, el sol va decidir sortir i brillar amb força diumenge. La mandra inicial d’haver de matinar en diumenge va durar poc, i, a mida que arribàvem al punt de trobada, el Jardí Botànic, tots ens anàvem encomanant d’un bon rotllo i unes ganes d’animar als caminants que es palpaven a l’ambient.

I amb aquestes ganes vàrem pintar de verd per una estona l’entrada del Jardí Botànic.

tabalada 2

Va ser molt especial també tocar durant una estona conjuntament amb els tabalers de l’Escola Sagrer.

Hem de dir que del nostre barri, Sant Andreu, van participar 5 escoles publiques amb el respectius grups de tabals, però Can Fabra va ser la més nombrosa, amb un total de 30 participants tocant alhora!

Menció especial mereix l’Albert, professor de tabals dels nostres fills, que ens va ajudar durant el dos assajos i que va venir diumenge a acompanyar-nos i dirigir-nos de manera totalment desinteressada.

grup

Moltes gràcies també a la colla tabalera i a l’AFA per deixar-nos els tabals.

Veure les cares d’entusiasme dels caminants a mida que s’acotaven a nosaltres, veure la cara de felicitat dels nostres fills per fer una activitat solidària i divertida amb el seus pares i mares…això és, per mi, una experiència única que espero repetir i que us convido a que proveu algun cop.

© Afa Can Fabra

Top Desktop version