Afa CanFabra

Switch to desktop Login

Carnaval a Can Fabra

cc

 

Carnaval a Can Fabra

Després de setmanes de treball intens per part de moltes famílies implicades, el cap de setmana del 24, 25 i 26 de febrer vam poder gaudir d’una de les festes de Carnestoltes més especials dels últims anys. La temàtica, com sempre, anava relacionada amb un projecte de l’escola. Aquest any i aprofitant el projecte Lèmur per transformar els espais exteriors, la nostra escola es va transformar en un magnífic Bosc Encantat...

Durant la setmana, els nostres nens i nenes van poder gaudir d'activitats dins el menjador de l'escola com ara els conta-contes, que narraven les seves històries endinsats en un veritable bosc encantat, ambientat amb sons propis de la natura, com el cant dels ocells, el vent bufant o el brancatge dels arbres en moviment. 

El divendres 24 a la tarda, els alumnes que es van quedar a dinar a l'escola i els que s’hi van afegir després van poder gaudir del meravellós Bosc Encantat, fruit del treball que van dur a terme amb molta dedicació i imaginació, durant setmanes, un grup de famílies de l’escola. Un grup de Trolls, components de la colla encarregada de les funcions d’amfitriona en el Carmanyolestoltes d’enguany, va anar a recollir als nens al menjador i els va convidar a la festa, tot animant als infants, que de seguida van respondre a la invitació ballant i cantant els hits que més funcionen a l’escola.

Un cop arribades les famílies, la tarda va finalitzar amb el berenar de coca i xocolata que vam poder compartir junts mares, pares, àvies, avis i infants. 

El Carmanyolestoltes: espai de cohesió i diversió

 A la nit del 24 va arribar el moment del tradicional Carmanyolestoltes en la seva vuitena edició!!! El bon ambient, la diversió i la creativitat van marcar com cada any aquesta festa tan especial que té lloc gràcies a l’esforç de la comissió organitzadora i a la confiança de l’escola. La festa és sempre un element d’integració i, com a tal, el «carmanyoles» ha tornat a funcionar com un espai de cohesió i generador de sinèrgies entre les famílies, que serveix per tirar endavant altres projectes en favor de l’escola i els nostres fills i filles.

La participació va ser, com cada any, molt nombrosa, tant en comparsa com en parelles. Animem a tots aquells que encara no s'han decidit a assistir-hi, sobretot les famílies nouvingudes a la nostra escola, que no es perdin la propera edició que participin en aquest esdeveniment festiu de festa, ball, sopar i molt bon rotllo.

L’equip de mestres i el seu homenatge a YMCA va ser fantàstic (com sempre)!

carmanyola

Uns novatos al Carmanyolestoltes

Quan estava a punt d’arribar el Carnestoltes, vaig veure un cartell a l’escola que anunciava el Carmenyolestoltes, però no li vaig donar més importància. No havia rebut cap altra informació i no sabia ben bé de què es tractava.

El dia abans del Carnestoltes van dir-nos que no ens ho podíem perdre, que era un gran esdeveniment. El que més em va sorprendre de la convocatòria és que era una festa sense nens!

La nit de Carnestoltes estàvem a casa, amb uns amics, i després de sopar vam decidir anar a treure-hi el nas. Ens vam posar una perruca per passar desapercebuts i cap a l’escola! Quan vam arribar, vam al·lucinar! No sabíem ben bé què ens trobaríem, i de sobte vam presenciar una actuació de persones vestides de negre i perfilades amb llums led que ballaven Everybody dance now. Allò prometia! I després, grups de trolls movent-se al ritme de Justin Timberlake, un parell de Shakiras i Carlos Vives culejant amb La bicicleta, mosqueters, investigadors del CSI, llenyataires, grans de raïm, tribus caníbals… Molta imaginació, molta feina i moltes ganes de festa!

I, quan ja ens semblava brutal tot el que havíem vist, a l’escenari del bosc encantat (sí, aquell menjador on de dia hi mengen els nostres fills) es va plantar una banda, De vuelta, que va posar-se el públic a la butxaca amb un repertori de versions d’aquelles que tothom canta i balla. Però encara no ho havíem vist tot! Ballar fa venir set i, al fons del menjador es va aixecar la persiana de la cuina i va començar a funcionar el servei de bar. Ja tenim tots els ingredients per una nit rodona: música, disfresses, bar i gent amb moltes ganes de gresca!

Com que era la nostra primera vegada i havíem deixat els nostres amics a casa, vam fer una retirada a temps, però estem segurs que l’any que ve repetirem! Anem buscant cangur…

© Afa Can Fabra

Top Desktop version