Afa CanFabra

Switch to desktop Login

Una Rua “Encantada”

carnestoltes 2017

 

Quan arriba el Carnestoltes tothom té ganes de cantar, ballar i guarnir-se amb disfresses de colors! És fantàstic jugar a ser una altra persona, un animal fantàstic o un dibuix animat, oi? Tot és possible per carnestoltes! Aquest any, la nostra Rua volia lluir esplendorosa i un grup de famílies engrescades va posar-se mans a l’obra per omplir de llum i de color els carrers de Sant Andreu.

L’escola va convertir-se en un meravellós Bosc Encantat, llar de multitud d’éssers petits i màgics: trolls, fades, follets… Tot és possible per carnestoltes… o ho dubtàveu?

A la Rua lluint carrossa

I per acabar la setmana diumenge vam participar un cop més a la rua de carnaval del Dte. Enguany vam lluir com mai amb la fantàstica carrossa en la que també pares i mares de l’escola han dedicat molt treball i enginy durant els últims caps de setmana.

La Rua va ser tot un èxit gràcies a la nombrosa participació i energia de les famílies que van fer dels carrers del barri in màgic bosc encantat amb fades, follets, trolls, bolets....  

El  nombre d’assistents ha estat probablement un dels més nombrosos en la encara curta vida de la nostra escola. L’element de la carrossa amb la música amplificada va animar de forma fantàstica tot el recorregut  en el que nens i grans no vam parar de ballar durant tota la desfilada. Tot plegat;  disfresses, participació, carrossa... va generar també un gran ambient de cohesió i identitat “CanFabrera”.

 La carrossa es va vestir de gala per donar protagonisme a un arbre dels desitjos, que recollia les il·lusions que nens i nenes penjaven a les seves branques:

 «Que no hi hagi més guerres al món”»

«Que la meva escola sigui la millor del món»

«Que posin porteries al pati»

Cadascun d'aquests desitjos donava força i color a la nostra carrossa, però també reafirmava els llaços entre follets, fades, trolls, arbres i bolets que van omplir els carrers del barri amb ritme i confeti.

 Que visqui la màgia, que visqui Can Fabra!!!

 

© Afa Can Fabra

Top Desktop version