Afa CanFabra

Switch to desktop Login

Novetats sobre la construcció de la nova escola i de l'ampliació de mòdul

 

Famílies,

 

El passat dijous 4 d'abril, tal i com us havíem anunciat, ha tingut lloc una nova reunió de seguiment del procediment de construcció de la nova escola i de l'ampliació de mòduls pel curs vinent. 

Els principals aspectes a destacar són:

1) En un termini de 2-3 setmanes començaran les obres d'ampliació del recinte provisional de l'Escola dintre del recinte de la Fabra i Coats. L'ampliació consistirà en un nou mòdul amb 5 aules i una pista esportiva de formigó. La connexió entre l'espai actual i l'ampliació a l'interior del recinte encara està en fase d'estudi i des de l'Escola i l'AFA s'insisteix en que es faci mitjançant una rampa. Tant bon punt disposem del plànol definitiu de l'ampliació ho penjarem a la web.

2) Respecte el procediment de construcció de la nova escola se'ns va informar d'un nou endarreriment respecte les previsions anteriors d'iniciar les obres durant aquest any 2013. Els pressupostos de la Generalitat de 2013 no inclouen la partida necessària per iniciar-les.

3) Ara bé, des del Consorci ens indiquen que hi ha Acord de Govern per construir l'escola de data 20 de Novembre del 2012 i que hi ha una reserva feta als pressupostos del Departament d'Ensenyament per iniciar les obres el 2014 i acabar-les el 2015.

4) Així mateix se'ns informa que durant aquest any es previst que la Generalitat finalitzi el projecte executiu, un cop l'Ajuntament ha respost favorablement al requeriment de la Generalitat d’assumir els costos d'adequació del solar actual per l’inicia de les obres.

5) Els representants de l'Escola van mostrar el nostre desencís per aquest nou retard i hem demanat formalment que el Departament d'Ensenyament ens faciliti el cronograma concret i detallat de les actuacions ha realitzar d'ara endavant amb un compromís ferm de que no hi hagin nous endarreriments. Així mateix tant Districte com Consorci s'han compromès a venir a explicar aquest nou cronograma davant les famílies de l'escola en una propera assemblea que convocarem pròximament. 

 

 

Comissió d'obres de l'escola Can Fabra.

 

© Afa Can Fabra

Top Desktop version