Afa CanFabra

Switch to desktop Login

OBRES D’AMPLIACIÓ DE LES INSTAL.LACIONS DE L’ESCOLA ACTUAL

Obres d’ampliació de les instal.lacions de l’escola actual.

 

Des de la comissió d’obres us volem mantenir informats en tot moment sobre l’estat de les obres d’ampliació de l’escola actual, perquè sapigueu què és el que us trobareu a la tornada de les vacances. I és per això que, després de les reunions amb l’Administració per consensuar una correcta distribució de l’ampliació i alguna vista d’obra que hem pogut realitzar de seguiment dels treballs, passem a explicar-vos el que finalment s’ha aconseguit.

La superfície final d’ampliació de l’escola serà aproximadament d’uns  2.300m2 tots ells ubicats a l’interior del recinte Fabra i Coats. D’aquests, 303m2 corresponen a l’espai ocupat pel nou edifici i 1.857m2 pel pati. Es preveu una pista esportiva de 32x22 m (704m2). El guany d'espai és considerable i perquè tingueu un ordre de magnitud, el nou pati representa triplicar la superfície del pati actual que és aproximadament d’uns 600m2.

L’accés a les noves instal·lacions és mantindrà a través del portal actual ubicat a la placeta.  La comunicació de les instal·lacions actuals amb les noves es produirà a través d'una obertura que s'ha realitzat al mur lateral existent i a través d'una rampa que salvarà el canvi de nivell entre els dos àmbits. Tanmateix, es preveu un accés adicional a les noves instal·lacions des del propi recinte de Fabra i Coats, i que es preveu d’ús extraordinari.

El nou edifici provisional, s’ha conformat a base de mòduls prefabricats com les instal·lacions actuals. Aquest encabirà 4 aules, una sala polivalent, un despatx i lavabos, tot a nivell de planta baixa.

Us adjuntem el plànol on es veuen les instalacións actuals, l'ampliació que està en procès i la ubicació de la futura escola:

 

  

Podeu consultar un petit reportatge fotogràfic de l’evolució de les obres fins a data d’avui seguint el següent link:: Fotos --> Obres d'ampliació

 

Per altra banda, respecte al procés de construcció de la nova escola, ja  s'està redactant el projecte executiu i aquest setembre la comissió d'obres i l'equip directiu de l'escola mantindrem una reunió de seguiment amb els redactors del projecte. Com sempre, una vegada realitzada aquesta reunió us informarem amb una publicació a la web.

 

Comissió d'Obres.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

© Afa Can Fabra

Top Desktop version