Afa CanFabra

Switch to desktop Login

Informació actualitzada sobre la construcció de l’edifici definitiu de la nostra Escola

Informació actualitzada sobre la construcció de l’edifici definitiu de la nostra Escola

 

Famílies, el passat 3 de desembre vam tenir una nova reunió amb els representants del Consorci d’Educació, el Departament d’Ensenyament, el del Districte i els arquitectes  redactors del projecte de l’escola. Respecte el calendari, segons el què ens van informar a la reunió, els arquitectes lliuraran el projecte al Departament d’Ensenyament passat Reis i es preveu licitar les obres a la primavera, per tal que es puguin iniciar a finals d’estiu com a molt tard, tot i que miraran d’escurçar els terminis el màxim possible. Així, és manté la previsió de poder disposar ja del nou edifici per l’inici del curs 2015/2016.

Des de la Comissió d'Obres, en coordinació amb la Direcció de l'Escola, seguirem puntualment el tancament del projecte i el procés de licitació per tenir-vos informats de totes les novetats.

 

A la reunió, els arquitectes van presentar els plànols quasi-definitius de l’escola i es van debatre petites millores funcionals addicionals a les ja introduïdes en fases anteriors. En particular, podríem destacar les següents:

  • Disposar d’un paviment flexible a la zona de jocs del pati d’infantil,
  • Permetre que cadascuna de  les aules de la planta primera (educació infantil) i les de la segona (primària) tinguin una porta accés directe a la balconada
  • Modificació de les dues rampes d’accés al gimnàs, aconseguint dos objectius diferents: fer més ample l’espai i millorar substancialment l’itinerari adaptat a persones de mobilitat reduïda des dels vestuaris al gimnàs i a l’escenari.

Ara que aquest procés de redacció del projecte ja toca al seu fi i que ja comencem a tenir molt clar com serà la nova escola, en una propera edició del FilxRanda inclouren un article per fer recordatori de com ha evolucionat el projecte des del seu inici, on alguns canvis han estat motivats per les aportacions fetes per la Direcció de l’Escola i la Comissió d’Obres.

 

Així mateix, en breu, penjarem al web la darrera versió dels plànols que ens han facilitat.

 

Comissió d'obres 

 

© Afa Can Fabra

Top Desktop version