Afa CanFabra

Switch to desktop Login

Informació sobre la construcció de l’edifici definitiu de la nostra Escola

Hola famílies,

 

Us fem arribar un resum dels punts mes importants que es van comentar a la ultima comissió de seguiment de les obres del recinte de Fabra i Coats, cocretament en referència a la construcció de la nostre escola:

 

·         Gisa i Departament d’ensenyament acaben de recepcionar el projecte final per part dels arquitectes i tindran per davant un període per realitzar una revisió final de entre 2 i 3 setmanes.

 

·         La licitació de la obra s’obrirà aquest Juny i l’adjudicació a la empresa constructora serà al Setembre. Segons previsió de calendari, les obres de la nova escola comenceràn al Octubre d’aquest any amb una durada aproximada de entre 12 i 14 mesos.

 

·         Per tenir un compromís polític, des de la comissió juntament amb l’escola, s’ha demanat al regidor del districte el Sr. Blasi, que presenti a les famílies el projecte definitiu juntament amb el calendari de les obres abans de que acabi aquest curs, a una data a concretar el pròxim mes de Juny.

 

Us mantindrem informats de qualsevol altre novetat.

 

I com sempre, si teniu qualsevol comentari al respecte, podeu enviar-nos e-mail al nostre correu.

 

 

Comissió d'obres

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

© Afa Can Fabra

Top Desktop version