Afa CanFabra

Switch to desktop Login

Presentació del projecte de la Escola

Escola Can Fabra

El passat dia 14 de juny, a la Nau Central del recinte Can Fabra, totes les administracions implicades en la construcció de l'edifici de la nostra escola van fer la presentació del projecte.


Hi van assisitir, el Regidor del Districte, Sr. Raimon Blasi, el Gerent del Consorci d'Educació de Barcelona, Sr. Manel Blasco, el tècnic de Districte de BIMSA, Sr. Daniel Alzina i l'aquitecte, Sr. Alfonso de Luna, representant de Brullet-De Luna Arquitectes.

A tots ells, gràcies per la seva presència i explicacions.

 

Què ens van dir?

El Regidor del Districte va refermar el seu compromís amb el projecte de construcció de l'edifici de la nostra escola. També informa que finalment no es construirà l'aparcament a sota de la escola, la qual cosa ha permés agilitzar els tràmits administratius del projecte.

El tècnic de districte de BIMSA ens va parlar dels terminis de construcció de l'escola i de les diferents actuacions que es faran al recinte.

El Gerent del Consorci es va comprometre a posar tots els mitjans necessaris per tal que el dia a dia de l'escola es vegi mínimament afectat per les obres: espais, entrades i sortides, patis, etc.

L'arquitecte ens va presentar els plànols de com serà l'edifici. Des de la comissió d'obres considerem que és un gran projecte, molt ben redactat i que a més recull totes les propostes que s'han fet des de la Comissió i la direcció de l'Escola. Una gran feina.

Respecte als terminis, les obres tindran una durada aproximada de 12-15 mesos i es preveu que es puguin adjudicar a finals d'aquest any 2012, principis de 2013.

Evidentment, sempre poden haver-hi retards, tant administratius com d'execució d'obres i és per això que la previsió de trasllat a l'edifici podria ser durant la Setmana Santa de 2014.

 

Mentrestant, tots (Administració, Escola, Families i Comissió) treballarem plegats perquè aquest període no afecti massa la rutina de l'escola i dels nostres fills.


Us mantindrem informats.

 

 

© Afa Can Fabra

Top Desktop version