Afa CanFabra

Switch to desktop Login

La Tarda de Cinema Solidari tot un èxit a Can Fabra!

L’escola Can Fabra va contribuir a La Marató de TV3 amb un total de 495 € que van ser recaptats amb el Berenar i Cinema Solidari organitzat per la Comissió de Solidaritat.

Des del 1992 La Marató de TV3 recapta fons per sensibilitzar la societat i impulsar la investigació biomèdica sobre les malalties tractades en el programa. Aquest any s'ha recaptat 8.490.607 euros per investigar sobre l'Ictus i lesions medul•lars i cerebrals traumàtiques.

La participació de l’Escola Can Fabra a la Marató   ja és una tradició consolidada i aquest any ho hem fet amb aquest  nou format que ha estat tot un èxit!

I tot això gràcies a la participació de totes aquelles persones i entitats que van col•laborar al dia del Cinema Solidari. Començant per Videostar Sant Andreu, El quiosc Tallers, Sorli Discau, Endemar, totes aquelles famílies que van col·laborar portant pastissos i tothom que va ajudar tant al muntatge de la parada com a la venda d’entrades i berenar. Gràcies com sempre perquè heu fet possible aquest dia!

No cal dir que el proper any REPETIREM.

Comissió de Solidaritat i Sostenibilitat

© Afa Can Fabra

Top Desktop version