Afa CanFabra

Switch to desktop Login

Volem l'escola ja!! Ni mig curs més en barracots!!!

Com ja sabeu, el darrer 17 de maig es va fer una reunió amb totes les parts implicades en les obres de l’escola Can Fabra, i ens van comunicar que els infants començarien de nou el curs en barracons.
Davant aquesta informació es va realitzar diferents assemblees els dies 19 i 31 de maig  de la que van sortir diferents propostes d’accions.
*El divendres 20 de maig vàrem realitzar un acte festiu i reivindicatiu demanant al la Generalitat “que no ens expliqui més pel·lícules”, amb força ressò mediàtic.
*El dijous 26 de maig vàrem fer classe de plàstica i música a Pl. Orfila, per rebre els membres del  Consell Escolar de Districte i mirar d’explicar-los la nostra situació. Vàrem poder entrar a la reunió, exposar el què ens passava i rebre per consens el recolzament del Consell Escolar de Districte a la nostra demanda d’iniciar el curs a la nova escola.
*En paral·lel s’han realitzat moltes comunicacions a través de les xarxes socials.
*Arrel de la reunió del dia 26 ens van aconsellar que ens poséssim en contacte amb el Sr. Lluis Baulenas, Director General de Centres Públics de la Generalitat de Catalunya, dilluns al matí ja tenia una sol·licitud de reunió, i la mateixa tarda, en un acte que havia de fer, membres de l’AFA van poder parlar amb ell i constatar que estava al cas de la petició de reunió i de la nostra situació. Queda pendent acordar el dia de reunió.
En aquest mateix acte es va aprofitar per posar en coneixement del Comissionat d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona la nostra reivindicació.
I SEGUIM...
*Estem acabant de recollir els escrits signats per les famílies, que enviarem al Dpt. d’Ensenyament acompanyant el manifest.
També els aprofitarem per entrar una queixa formal al Síndic parlant de la situació dels nostres fills i filles.
*A final de curs es  proposa fer una acció consistent en buidar les aules de taules i cadires i posar-les a la vora de la obra, per simbolitzar que en els barracots ja no hi fan res, s’informarà al Dpt d’Ensenyament al respecte. També s’embolicaran els barracots “no els volem més...us els regalem”
*El proper 7 de juliol hi haurà ple municipal al Districte, on podrem participar i tindrem paraula en el torn de precs, podent exposar de nou el nostre missatge a l’hora que demanem un posicionament de govern, que en el cas que sigui favorable, s’elevaria directament al Dept d’Ensenyament. A banda, en aquest ple es presentarà la nova regidora de districte, així que des del seu primer dia coneixerà de primera mà la situació de l’Escola Can Fabra.
 
I ARA...QUÈ PODEM FER???
 
Podeu seguir fent servir les xarxes socials per explicar què està passant, com més ho movem més repercussió tindrà!!
 
I aquest divendres 10 de juny a la tarda!!
 
A les 16:30 ens trobem a la Pl de Can Fabra, farem una pancarta, pintada pels nens i nenes, hi haurà música, pintures i deixarem penjada entre 2 arbres una pancarta on de nou informem al veïnat que VOLEM l’ESCOLA JA!!!!!
 
NECESSITEM RECOLZAMENT...ENTRE TOTS I TOTES HO PODEM ACONSEGUIR!!!!
 

Si vols seguir rebent informació sobre tot allò que es publica a la web de l'AFA, registra't a www.canfabra.com, clicant sobre el botó "Log in" al marge superior dret de la pantalla.

Salutacions,

AFA Can Fabra

© Afa Can Fabra

Top Desktop version