Afa CanFabra

Switch to desktop Login

Convocatòria d’Assemblea General Extraordinària 20-Juny-2016

Convocatòria d’Assemblea General Extraordinària

Dia: 20 de juny del 2016

Lloc: L’Escola

Hora: 19:00

 

Notificació de la nova proposta sorgida de la reunió que se celebrarà el mateix dilluns a les 9:00 a la nostra escola a  petició de l’Administració, amb la presència del Director General de Centres Educatius, Gerent del Consorci d’Educació de Barcelona,  representants de l’empresa constructora i d’infraestructures. Per part de la nostra comunitat educativa estarem presents la Direcció de l’Escola, membres de la Junta i de la Comissió d’obres. L’Assemblea servirà també per poder fer valoracions de les accions realitzades.

 

Nota: Per facilitar l’assistència de totes les famílies, l’Afa posarà a la vostra disposició monitoratge per als nens mentre duri l’Assemblea. Caldrà apuntar a l’agenda de l’escola com a molt tard el divendres 17 de juny qui tingui la necessitat de fer-ne ús.

 

AFA ESCOLA CAN FABRA
C/ Segre, 34 - 56
08030 - Barcelona
@: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
www.canfabra.com

 

 

© Afa Can Fabra

Top Desktop version