Afa CanFabra

Switch to desktop Login

Can Fabra es mou!

Can Fabra es mou!

 

Poques imatges són tan simbòliques del moment que vivim com veure les aules dels nostres fills i filles desmuntades i plenes de caixes. El personal docent i de serveis de l’escola està dedicant aquestes setmanes a preparar el trasllat i empaquetar el material que haurà d’anar a les noves aules a partir del 2 de setembre.

 

ac52467a 1971 4a36 8cad 2f0eb43ef8b5  c426cb3e ffb4 4f88 846a f73cb3f61853

 

No hi ha volta enrere. Pas a pas cap al nou edifici.

D'ençà de la finalització de les classes, tots els moviments, accions i informacions han anat encaminades a la confirmació de la notícia amb la qual acabàvem el curs; l'adéu a les classes en els barracots i l'entrada en el nou edifici per iniciar el curs. Tanmateix hem mantingut la pressió pel seu compliment en tots els espais que ens han ofert.

 
Aquesta setmana hem rebut per escrit el compromís signat per part del Director General d'Equipaments Educatius del Departament d'Ensenyament de la Generalitat a on es reafirma amb l'exposat en el seu dia i que vam transmetre a l'Assemblea. Això és, l'ocupació gradual del nou edifici. Aquest compromís per escrit va ser una de les demandes que vam fer a la reunió en la qual se'ns va comunicar. Es tracta d'un gest de primer ordre que venint de qui ve s'ha de prendre molt seriosament.
 
40810383 14a6 435f 8272 081d24e1df37
 
 
 
 
 
Prec al Plenari del Districte.

D’altra banda, i tal com s’havia acordat en assemblea, el dia 7 de juliol, en el si del Plenari del districte on es presentava la nova Regidora, la CUP va presentar un prec a govern sol·licitant que es vetlli pel compliment de les dates d’execució i entrega de l’escola Can Fabra.
 
Es va aprofitar l’oportunitat per posar sobre la taula les mancances de l’escola pública al Dte. Incloent la construcció de l'IES Martí i Pous i la necessitat de tenir oferta de FP. També es va denunciar que l’efecte de les retallades està recaient bàsicament en l’alumnat. 

Tot plegat ens fa ser optimistes en el compliment del nostre objectiu tot i que continuarem amatents al seguiment de les obres.
 
Si vols seguir rebent informació sobre tot allò que es publica a la web de l'AFA, registra't a www.canfabra.com, clicant sobre el botó "Log in" al marge superior dret de la pantalla.

Bon estiu a tothom!!

AFA Can Fabra

© Afa Can Fabra

Top Desktop version