Bon dia famílies.

Ja sabeu que aquest curs les coses tampoc les podrem fer com de costum: no podrem fer la festa infantil de Carnestoltes ni tampoc el Carmanyolestoltes, però des de la Comissió de Festes estem fent els possibles perquè els infants puguin gaudir el màxim.

Per aquest motiu, aquest divendres comencem a treballar en la decoració de l’escola. Però també volem que els infants hi participin, així que com cada curs us proposem passar una estona amb els vostres fills i filles fent un treball manual. Totes les manualitats les farem servir per decorar l’escola, així que els infants les trobaran penjades per l’escola i les reconeixeran.
Les podreu portar a l’escola el dimecres dia 16 de Febrer. Aquell cap de setmana decorarem l’escola i els infants les trobaran penjades el següent dilluns.

Ja sabeu que aquest any la temàtica és El Circ. A continuació us suggerim un treball manual per cada curs i unes fotos a tall d’exemple, però si ho voleu fer d’una altra manera o us fa més gràcia el treball manual d’un altre curs, el podeu fer sense problema. Poseu-hi el nom i el curs a la part de darrere. Farem els possibles perquè cada alumne es pugui endur el seu treball manual quan s’acabi el Carnestoltes.

P3: Estrelles. Poden ser en 3D o planes, en podeu fer tantes com vulgueu.

P4: Inicials del nom de cada infant. En podeu fer tantes com vulgueu. Que semblin tretes de Circ Raluy!

P5: Molinets. Està clar que necessitaran ajuda, però els poden pintar com més els-hi agradi

1r: Pallassos. Els podeu fer tan grans com vulgueu.

2n: Globus de cartró. Deixeu volar la imaginació.

3r: Banderetes i garlandes. Com més llargues millor.

4t: Cartells. Hi podeu posar el text que vulgueu respectant sempre la temàtica del circ.

5è: Caixes de crispetes. Les podeu fer de grandaria real o una mica més grans.

6è: Siluetes. Poden ser acròbates, domadors, pallassos… qualsevol cosa relacionada amb el circ. Les penjarerm del sostre, així que millor si les pinteu pela dos costats. Feu-les tan grans com pugueu!