Estimades Bruixes, Bruixots i Animals Fantàstics,

Com cada any, us proposem manualitats que podreu fer a casa amb els infants per a que ells també puguin participar en la decoració de l’escola.

Us proposem passar una estona amb els vostres fills i filles fent un treball manual, totes les manualitats les farem servir per decorar l’escola, així que els infants les trobaran penjades per l’escola i les reconeixeran.
Les podreu portar a l’escola el dimecres dia 08 de Febrer. Aquell cap de setmana decorarem l’escola i els infants les trobaran penjades el següent dilluns.

 A continuació us suggerim un treball manual per cada curs i unes fotos a tall d’exemple, però si ho voleu fer d’una altra manera o us fa més gràcia el treball manual d’un altre curs, el podeu fer sense problema. Si hi poseu el nom i el curs a la part de darrere, farem els possibles perquè cada alumne es pugui endur el seu treball manual quan s’acabi el Carnestoltes. Per tal que le creacions de dibuixos no es trenquin es recomanable que les feu en cartolina o cartró millor que en paper i preferiblement que tinguin un tamany de 30 x 30 (les lletres poden ser més petites)

Gràcies per la vostra col.laboració!!

I3 Gats – Llunes – Estrelles

I4 Lletres amb temàtica

I5 Cares de Bruixes

1er  Varetes màgiques

2on Calders i Pots de Pocions

3er Barrets de Bruixes i Bruixots

4art Escombres i Atrapasomnis

5è Animals Fantástics

6è Dracs i Llibres de Pocions