Running trackdlritter per FreeImages

Després d’un final de curs passat precipitat, enmig d’una pandèmia i amb multitud d’incerteses, som a punt per començar de nou.

Dilluns 14 de setembre, prop de 6 mesos després, les nostres criatures tornaran a les aules. No serà fàcil per ningú, i no se’ns escapa que aquest serà un curs atípic i especial en molts aspectes.

La salut ha agafat una rellevància cabdal, i haurem de fer mans i mànigues per maximitzar les mesures de seguretat. Ens hi juguem molt. És en aquest paper que l’AFA, amb la junta al capdavant, vol tenir un paper clau alhora de treballar intensament per la seguretat i la salut de tothom, amb especial cura de la mainada i els col·lectius vulnerables. Ens comminem, doncs, a fer un sobreesforç per enfortit lligams amb tota la comunitat educativa i mirar de treballar intensament per tal que la represa del curs ens porti també una normalització de les activitats, amb el convenciment que només des de l’estabilitat podrem treballar en la recuperació social i educativa.

I dit això, anem als fets:

  • A parer de la Junta, el Consorci i el Departament d’Educació no han estat a l’alçada i han malbaratat 6 mesos amb informacions sovint erràtiques i contradictòries.
  • No obstant això, hem demanat a la direcció que augmenti i millori el contacte amb les famílies, perquè entenem que no només cal fer, sinó que cal comunicar també quan l’únic que es pot dir és que no es pot dir res.
  • Hem expressat els nostres dubtes enfront l’entrada esglaonada i d’altres aspectes del pla de curs i exposat possibles problemes que poden sorgir per tal que l’escola en prengui nota i puguem treballar plegats per millorar el que calgui un cop veiem com funciona.
  • Hem programat reunions mensuals entre la junta de l’AFA i la direcció de l’escola.
  • Ens oferim un cop més a ser la veritable veu de les famílies, recollint i transmeten inquietuds.
  • Hem pressupostat una despesa addicional de l’AFA en matèria de seguretat i salut, pendent d’aprovació, que s’orienta a capejar un curs excepcional.
  • Estem redactant un protocol de seguretat i salut, d’acord amb l’escola i les empreses gestores, per a totes les activitats de l’AFA.
  • Us necessitem, més que mai. L’AFA fa amb l’esforç personal de les famílies. Si som més som més forts, tenim millors idees i més mans per executar-les. Contacteu-nos per sumar: afacanfabra@gmail.com

Us informem, també, que les inscripcions als serveis de conciliació (acollida i ludoteca) ja estan obertes. Us hi podeu inscriure a: canfabra.afagest.com

Us necessitarem a tots. Som-hi!