No us penseu que la Comissió de Festes està adormida! Us volem explicar què estem fent tot i estar lligats de mans i peus per la situació excepcional d’aquest curs.

Nit dels tresors.

Aquest curs no és possible organitzar la nit dels tresors com ho hem estat fent cada any: les famílies no podem entrar a l’escola i per tant no podem reunir-nos per fer els regalets.

Però no patiu, aquest any el Tió també cagarà un regalet per cada alumne de P3 fins 2n! Els membres de la comissió ens hem organitzat per fer tots els regals nosaltres mateixos i garantir que el maleït virus no impedeixi que els nostres infants facin cagar el Tió. Totes les joguines que fem les guardarem a l’escola i passaran una quarentena abans de que els infants les rebin.

Carnestoltes.

A la Fira de Comissions, nosaltres ens encarregàvem d’organitzar les votacions per triar la temàtica de Carnestoltes, però aquest curs no podrà ser. Tanmateix, estem rumiant la manera de poder fer participar les famílies en aquesta tria, de manera telemàtica, amb una enquesta. Ja us informarem quan ho tinguem ben cuinat.

Recordeu com va quedar el gimnàs l’últim dia del curs passat? El vam deixar “tal qual” va quedar després del Carmanyolestoltes. Doncs els membres de la comissió vam anar-hi una tarda de divendres i el vam tornar a deixar net com una patena.

Aquí podeu veure un “abans i després”.

 

També vam invertir una tarda a netejar i ordenar el quartet de l’AFA on s’hi guarda tant el material de cada comissió com el material que fan servir els alumnes als extraescolars. Així ha quedat.

Estem a la vostra disposició per qualsevol dubte o proposta; ens podeu enviar un correu electrònic i us contestarem tant aviat com puguem: festes.afacanfabra@gmail.com

Per saber-ne més:

Què és la comissió de Festes?