Divendres vam celebrar la Fira de Comissions, i va ser tot un èxit.

Hi van participar una desena de comissions que ens van mostrar el seu repertori, es van repartir prop de 400 racions de xocolata, i unes altres tantes de coca i hi va haver activitats per tothom. Les activitats infantils no s'aturaven, i les cues de la xocolata van seguir als pinta-cares, que no van parar de donar color a la festa. Els tabals i l'streetdance van amenitzar-nos amb la seva música i les famílies van poder trobar informació de mil i una activitats previstes.

Des de Solidaritat i sostenibilitat van muntar un fotoreclam molt divertit. Comunicació va presentar un concurs de foto i dibuix per a col·laborar en el següent filxranda. Inclusió es va presentar en societat oferint informació a tort i a dret. Espai exterior va entretenir els menuts amb jocs de fusta i construcció. Gegants i Festes van arribar a tenir fins a 6 persones pintant cares simultàniament i no van parar en les més de dues hores que va durar la Fira, gairebé els vam haver de fer fora per tal que s'aturessin! I encara van tenir temps de fer demostració de tabals i tallers pels més atrevits, i omplir l'urna de propostes pel Carnestoltes. Extraescolars va organitzar una mostra d'streetdance (yeah, yeah). Des de Biblioteca van desplegar pàgines com ningú. I des de Coeducació, Igualtat i Diversitat i Formació i activitats en família (que només són dues comissions!), van fer pintar, dibuixar, retallar i muntar tota la corrua de criatures que no parava de desfilar per allà. I tot això sense oblidar-se d'informar tothom i explicar què fan i com col·laborar-hi. Déu n'hi do!

Si teniu més fotos de la festa i voleu que les difonguem aquí, podeu enviar-nos-les a afacanfabra@gmail.com. Estàvem tots tan abocats a la feina que gairebé no vam fer ni fotos!