Benvolgudes famílies,

El proper diumenge 2 de desembre és el Cercavila de Festa Major de Sant Andreu. La nostra geganta Filomena i alguns capgrossos sortiran a lluir-se i els acompanyaran el grup mares i pares tabalers de l’escola així com totes les famílies que vulguin gaudir d’aquest matí. No cal dir que els nens que fan tabals d’extraescolars a l’escola també estan convidats a tocar i participar!

Com cada any, al Cercavila s’hi va disfressat. Aquest any l’escola fa 10 anys i per aquest motiu la Filomena portarà un pastís d’aniversari mentre que tota la gent que l’acompanyi anirà disfressada d’espelma.

Ens posarem una bossa d’escombraries blanca decorada amb unes franges de color vermelles, blaves, verdes, etc. per simular el cos de l’espelma. Al cap ens hi posarem una flama que farem amb cartulina graga, taronja i vermella.

Aquí us deixem una foto perquè us quedeu amb la idea:

Per la flama del cap caldrà retallar tres peces en forma de flama de mides diferents i les enganxarem entre elles. La mida de la peça més gran ha de fer aproximadament 21cm d’alt per 22cm d’ample.


Retallarem una tira de cartulina de la mida del nostre cap i hi enganxarem (amb cinta adhesiva, grapes, pega, etc.) la flama.

Recordeu que el material necessari per l’elaboració de la disfressa es repartirà el dimecres dia 21 a les 14h i el divendres 23 a les 16:30h.
Si algú no pot recollir el material en aquestes franges horàries, que es posi en contacte amb nosaltres al mail: gegants.afacanfabra@gmail.com

Vinga, qui s’anima!