Demà comença un nou cus, i tots els mitjans miren cap als centres educatius per explicar que el curs comença amb normalitat i bla, bla, bla.
La realitat, però, és que aquesta “normalitat" és l’acceptació d’una situació crònica que ens afecta de ple: pèssima planificació de places educatives, infradotació de recursos, pedaços constants en forma de bolets, barracons eterns i augments de ràtio que es podrien evitar perfectament amb una bona planificació i dotació dels centres. És una situació recurrent a molts indrets, però que afecta especialment Sant Andreu de fa molts anys. Aquest curs, 6 bolets nous han caigut al nostre districte i totes les escoles i instituts patiran un augment de ràtio que, malgrat tot, segueix sent insuficient per cobrir la demanda de places de l’escola pública.

Des de la Coordinadora d’Ampes de Sant Andreu denunciem aquest fet i impulsem una acció de protesta per posar sobre la taula el nostre malestar.

Concentració de protesta i reivindicativa el dia 12 de setembre (primer dia del curs) davant les portes de tots els centres educatius.
De 9 a 9.15h, aules buides i tothom a les portes reivindicant una educació de qualitat, amb pancartes, cartells i samarretes grogues.
I a partir de les 9.15h, entrada a les aules amb normalitat per començar el curs.

El curs NO comença amb normalitat.
Per una educació de qualitat i proximitat, prou improvisació: #PlanificacióPúblicaJA !!