Des de la Comissió de Festes volem explicar a totes les famílies què és el Carmanyolestoltes. Sabem que hi ha diverses famílies, sobretot d’ I3, que no saben què és el Carmanyolestoltes i això no pot ser! Sota el punt de vista de les famílies és la festa més divertida, així que volem que tots i totes vingueu al “Carmanyoles” a gaudir i passar una nit sense infants.

El Carmanyolestoltes és una festa de disfresses que es fa cada any al gimnàs de l’escola el divendres de la setmana de carnestoltes a les 21:30h. Aquest any serà el divendres 17 de Febrer. Aquesta festa és només per adults, els infants no hi participen.

Per sopar, cadascú porta quelcom per menjar, d’aquí ve el nom de CARMANYOLEStoltes. Al mig del gimnàs hi haurà unes taules preparades i totes les carmanyoles es posen a les taules i les compartim entre tots. Que sapigueu que hi ha nivell: cadascú porta el que vol o el que té temps suficient per preparar, però no us penseu que són pizzes i croquetes, hi ha famílies que fan plats molt elaborats.

Després de sopar tots hem perdut la vergonya, apartem les taules i fem el concurs de comparses: hi ha un presentador o presentadora que dona pas a les actuacions de les diferents comparses. Un cop han actuat totes, es fan votacions i s’anuncia la comparsa guanyadora. Les famílies de cada classe, o de cada curs, es posen d’acord, trien una temàtica, fan una comparsa i es disfressen. També han de fer un petit ball o espectacle amb música, de curta durada (no hi ha un temps mínim ni màxim, però habitualment acostumen a durar 1 o 2 minuts); l’últim any, fins i tot una comparsa va fer una xirigota al més pur estil Gadità!

La vetllada estarà amenitzada per música en directe, aquest any tindrem 7 músics “De vuelta”

A l’escola reciclem i tot ho endrecem: llença la teva brossa al contenidor corresponent i ajuda a recollir abans de marxar. Recorda que estem en un espai infantil i dilluns els nens no n’han de saber res 😉

És una festa molt divertida. L’objectiu no només és passar-ho bé, també serveix per conèixer les famílies del grup de classe, la resta de famílies de l’escola, crear lligams i cohesionar tota la comunitat educativa de Can Fabra.

IMPORTANT:

Les comparses que hi participeu, ens heu d’enviar per correu electrònic la següent informació:
– Nom de la comparsa.
– Número de participants.
– La cançó que voleu que soni (MP3 si pot ser).
– De quin curs sou.

Haureu d’enviar aquesta informació a l’adreça de la Comissió de Festes abans de dimarts 14/02/2023:

festes.afacanfabra@gmail.com 

Comissió de Festes

AFA Can Fabra