Que és la comissió de festes?

La comissió de festes segueix activa aquest curs tan peculiar. Sabem que de festes en farem ben poques, però volem donar-nos a conèixer a les famílies nouvingudes de P3.

Habitualment, a principis de curs, l’AFA organitza la FIRA DE COMISSIONS: una jornada que es fa al pati de l’escola una tarda del mes de Setembre o Octubre, on les diferents comissions de l’AFA es donen a conèixer i expliquen a les famílies els objectius de cadascuna d’elles i de quines tasques s’encarreguen. Aquest any aquesta fira no la podrem fer, ja que les famílies no podem accedir a l’interior de l’escola. És aquest el motiu pel qual la Comissió de festes us volem explicar de què ens encarreguem.

Aquesta comissió, com el seu nom indica, s’encarrega de les gestions necessàries per organitzar totes les festes que organitza l’AFA durant el curs. Habitualment, les nostres tasques principals són les següents:

– Triar la temàtica de Carnestoltes: a la fira de comissions posem una urna on cada família tria quina vol que sigui aquesta temàtica.

– Nit dels tresors: les famílies confeccionem alguns regalets, un per cada alumne des de P3 fins 2n, que posteriorment cagarà el Tió.

– Foto de Nadal: fem venir un fotògraf que retrata cada grup i posteriorment rergalem una còpia de qualitat a cada infant.

– Organitzar la rua de Carnestoltes i decorar el gimnàs: convoquem diverses jornades de treball per fer tota la decoració del gimnàs i guarnir-lo pels nostres infants i pel Carmanyolestoltes.

– Organitzar el Carmanyolestoltes: al gimnàs de l’escola, és una festa on cadascú porta una carmanyola per sopar, les posem totes a sobre les taules i les compartim. Després fem un concurs de comparses (cada classe organitza la seva) i gaudim una bona estona de música en directe.

– Festa de fi de curs: aquesta és la festa més gran que organitzem; habitualment a la tarda portem un grup d’animació i fem una festa de l’espuma; al vespre totes les famílies sopem al pati de l’escola, acomiadem els alumnes de sisè curs i ballem una estona.

Aquest curs no sabem com aniran les coses. Tenim la intenció d’organitzar totes les festes que puguem, però de moment no veiem viable fer-ne cap.

És per això que convidem a totes aquelles famílies que estigueu interessades a donar un cop de mà, a què us afegiu a la Comissió de Festes: qualsevol idea serà benvinguda.

Ens podeu enviar un correu electrònic i de seguida us respondrem:

festes.afacanfabra@gmail.com

 

Consulteu els següents enllaços per saber:

Què hem fet i què estem preparant per aquest curs?

https://canfabra.com/arxius/la-comissio-de-festes-es-posa-en-marxa/

Què vam fer el curs passat?

https://canfabra.com/arxius/category/comissions/festes/