TALLERS DE DISCIPLINA POSITIVA

Hem pensat que us pot ser de molta utilitzat tenir més recursos per poder gestionar les diferents situacions que et trobes en el dia a dia amb les  vostres fills/es.

NO cal que te’n vagis lluny , la comissió de Formació i Activitats en família t’apropem el recurs a Can Fabra.

No deixis passar aquesta oportunitat. Les places son limitades.

A càrrec de Cris Chalé

Certificada com Educadora de Pares i Mestres en Disciplina Positiva per la Positive Discipline Association

Membre de l’Associació de Disciplina Positiva d’Espanya (ADPE)

Educant pel demà

www.facebook.com/educantpeldema

1er. 08/11/18 *L’EDUCACIÓ DEMOCRÀTICA. DONEM VEU ALS NOSTRES FILLS. QUÈ ENTENEM PER DISCIPLINA POSITIVA?

Descobreix una metodologia educativa que et donarà eines i estratègies per a educar des del respecte mutu i l’amabilitat i que ajudarà als teus fills a desenvolupar habilitats per a la vida.

2n. 17/01/2019 *LES REBEQUERIES. 

En aquest taller vivencial ens posarem a la pell dels nens i veurem quins dos tipus bàsics de rebequeria podem diferenciar i com cal actuar davant de cadascuna d’elles. Aprèn eines respectuoses i que realment funcionen.

3r. 21/03/2019 *UNA EDUCACIÓ SENSE CÀSTIGS ÉS POSSIBLE.

Vine a descobrir quines alternatives et proposa la Disciplina Positiva que permeten al teu fill aprendre responsabilitat, autoconfiança, autonomia i cooperació. Aprendràs a centrar-te en solucions i com i quan aplicar les conseqüències lògiques i naturals.

4t. 16/05/2019 *LA MOTIVACIÓ COM A FONT D’AUTOESTIMA I AUTODISCIPLINA.

Coneix eines educatives que funcionen i fomenten una autoestima sana, creant oportunitats per a que els nens es sentin capaços i responsables del seu propi aprenentatge. Per què la Disciplina Positiva fuig de les lloances? Vine a descobrir-ho.

———————————————————

  • Tallers temàtics per adults de 1:30h cada un (de 17 a 18:30h). Ludoteca gratuïta per als infants.
  • PREUS: Socis de l’AFA 3€ per taller i família. Si agafeu els 4 tallers surt a 10€, que es pagaran a la primera sessió. No socis de l’AFA 5€ per taller i família. Si agafeu els 4 tallers surt a 15€, que es pagaran a la primera sessió.

Per inscriure-us o demanar més informació poseu-vos en contacte a través del mail formacio.afacanfabra@gmail.com o dels formularis https://goo.gl/forms/K7TB17BbJ35z4o2p2