El proper divendres 26 d’octubre es celebra la Fira de Comissions de l’AFA, on les diferents comissions ofereixen una petita mostra del què es porten entre mans. També es fan tallers pels nens, xocolatada amb coca per tothom, mostra de tabals i altres sorpreses. Totes les famílies de l’escola hi estan convidades!

Aquest curs 2018-2019 l’escola torna a tenir Comissió de Festes i una de les propostes que engeguem és la tria de la temàtica de Carnestoltes. Aprofitant la Fira de Comissions, posarem una urna de cartró on tothom qui vulgui participar podrà deixar-hi la seva proposta (anònima o no).

I què farem amb totes les propostes rebudes? Descartarem les que siguin repetides d’altres anys. De la resta, les presentarem a l’escola, en demanarem viabilitat i preferències i se n’acabaran escollint tres. Finalment, i aprofitant l’Assemblea de l’AFA del divendres 9/11/2018, es presentaran els tres temes finals i se’n farà la votació perquè en surti l’escollit. Tots els participants a l’assemblea tindran dret a vot.

Animeu-vos, veniu a la Fira, gaudiu i voteu pel Carnestoltes!

Comissió de Festes