Butlleta d’Inscripció a l’AFA

  • Avantatges:

Fer-se soci de l’AFA Can Fabra és molt senzill i té múltiples avantatges.

L’AFA de Can Fabra és una entitat sense ànim de lucre que dedica tots els seus recursos a afavorir l’escolarització dels alumnes de Can Fabra, donant suport, creant espais de col·laboració i dotant l’escola de recursos complementaris.

Com a socis de l’AFA podeu participar activament de les decisions, ja sigui participant a les assemblees, introduint punts a l’ordre del dia, treballant en les comissions o la junta… Sempre hi ha coses a decidir, feina a fer i idees per aportar.

Fer-se soci també permet gaudir de les activitats que l’AFA organitza, com les activitats de conciliació familiar (acollida i ludoteca) o les extraescolars.

Les inscripcions es formalitzen a través del nostre programari de gestió (Playoff informàtica). Podeu accedir-hi directament a través del botó que apareix al peu d’aquesta pàgina.

  • Quotes i rebuts:

La quota de soci és de 40€ per curs i unitat familiar, que es cobrarà per domiciliació bancària a l’inici del curs. En el cas de les inscripcions a mig curs, es passarà el rebut en un termini aproximat d’un mes.

  • Renovació i baixa:

La inscripció a l’AFA de Can Fabra es renova automàticament cada curs, de manera que no cal que feu res per tal de seguir sent socis durant tot el període d’escolarització.

Igualment, un cop finalitzada l’escolarització de tots els vostres fills i filles, la baixa de l’associació també es produeix automàticament.

Si voleu donar-vos de baixa abans d’acabar l’escolarització, només ens ho heu d’indicar enviar un correu a afacanfabra@gmail.com, indicant clarament que voleu donar-vos de baixa i el nom dels vostres fills/es.

D’altra banda, si el que voleu és continuar sent socis de l’AFA un cop acabat el període d’escolarització, podeu utilitzar el mateix sistema: Envieu-nos un correu indicant clarament que voleu seguir sent socis i el nom dels vostres fill/es.

  • Alta:

El formulari d’inscripció us sol·licitarà les dades dels vostres fills i filles. Cal donar d’alta les dades per cada infant, de manera que si teniu tres criatures haureu de repetir el procés tres vegades, una per cada una d’elles o ells. No patiu, que la quota de soci se us cobrarà només un cop.

Amb aquestes dades podem gestionar coses com les extraescolars, i és per això que són nominals per cada infant. Això implica també que pel cobrament de les quotes d’aquestes activitats s’utilitzaran les mateixes dades.