Política de privacitat

En aquesta nota trobareu informació sobre la nostra política de privacitat, descrivint:

  • Quines dades personals recollim i perquè
  • Com utilitzem les dades personals
  • Com les tractem

Aquesta política de privacitat s’aplica a tots els serveis oferts per l’AFA, a la nostra pàgina web i a les xarxes socials que emprem com a mitjans de difusió. Qualsevol revisió d’aquesta política de privacitat es publicarà a través dels nostres mitjans i s’informarà adequadament a tots els socis abans que entri en vigor.

Quines dades recollim i perquè

Dades que ens faciliteu tan directament com indirectament a través de l’ús de serveis:

  • Dades de contacte (per exemple: nom, adreça postal, correu electrònic…).
  • Missatges que adreceu als diferents serveis (via correu electrònic, bústia de suggeriments…).
  • Serveis utilitzats (com poden ser acollida, sortides, extraescolars…).
  • Altres dades aportades per l’ús (per exemple: compte corrent per domiciliació de rebuts, etc.).

Aquestes dades ens serveixen per comunicar-nos amb vosaltres adequadament, per garantir que el servei arribi a tots els socis, per operar i verificar pagaments, per respondre a les vostres preguntes, consultes i necessitats, com a eina de supervisió, desenvolupament i millora i, en definitiva, per fer funcionar l’AFA amb normalitat.

Com utilitzem les dades personals

L’AFA no comparteix les vostres dades amb ningú aliè als serveis que s’ofereixen. Es recullen i s’utilitzen per als serveis propis de l’associació i no es difonen ni es venen a tercers en cap altre cas. La recollida de dades no presenta cap altra voluntat que l’eficiència dels serveis de l’AFA, de manera que s’utilitzen estrictament per a facilitar aquest ús. Només es podrien difondre a les autoritats públiques competents en cas de requeriment legal al respecte. Per a qualsevol altra objectiu, només es revelarà informació amb el vostre consentiment explícit al respecte.

Com les tractem

Les dades s’emmagatzemen en serveis externs d’allotjament web protegits per tercers, que aporten les seves pròpies polítiques de protecció i seguretat. Si us interessa saber-ne més, podeu consultar la política de privacitat de de tercers a través els enllaços facilitats al final d’aquesta nota.

Contacte

Per qualsevol dubte o consulta addicional sobre la protecció de dades, podeu adreçar-nos un correu a afacanfabra@gmail.com i us respondrem el més aviat possible.

Gràcies per formar part de l’AFA Can Fabra!

Enllaços a la Política de privacitat de tercers: