Benvolgudes famílies,

Com cada any, per tal que els infants també formin part activa del guarnit de l’escola, us proposem manualitats per fer a casa.

Us proposem passar una estona amb els vostres fills i filles fent un treball manual que, la setmana de carnestoltes, podran trobar penjades per l’escola.

Les haureu de portar a l’escola el dijous 1 i divendres 2 de febrer, aquell cap de setmana es decora l’escola, així que a partir de dilluns 5 de febrer els infants ja les trobaran penjades a l’escola.

A continuació us suggerim un treball manual per cada curs i unes fotos d’exemple. Si ho voleu fer d’una altra manera o us agrada més el treball manual d’un altre curs: endavant, cap problema!! L’important és que els infants se sentin a gust fent la manualitat!

Tots aquells infants que vulguin recuperar les seves creacions, haureu de venir el dia de desmuntatge a buscar-les (tot i així, tingueu present que son molts dies penjades a l’escola i no podem garantir que les recupereu en òptimes condicions).

Per acabar, només recomanar-vos que intenteu utilitzar sempre que pugui ser, cartró o algun material més ressistent que el paper.

Gràcies per la vostra col·laboració!!

I3: NÚVOLS (DINA4)

I4: LLETRES (Joguines o Tot story)

I5: PILOTES, FORKY, MARCIANS

1r: LLETRES SCRABBLE (10X10cms)

2n: PUZZLE (9 peces)

3r:PERSONTAGE TOY STORY O JOGUINA + LA SEVA SILUETA (DINA4) (en una cartulina el dibuix i en l’altre la silueta)

4rt: CARTES O FITXES DE JOCS (dames, parxís, escacs) (DINA4)

5e i 6è: JOCS TRADICIONALS (laberints, bitlles, qui és qui, “hundir la flota”)