Benvolgudes famílies,

L’any vinent l’escola obre una nova etapa, tindrem nova direcció i nova junta de l’AFA. Haurà marxat la primera generació de 6è i també famílies que fins ara han portat comissions com la d’extraescolars. Des d’aquí vull fer un especial reconeixement a la Núria Soldevila, que durant 9 anys s’ha encarregat d’aquesta comissió. Ara és l’hora del relleu i obrim aquesta etapa amb energia i ganes de donar el millor. La comissió resta oberta a qui tingui ganes d’afegir-s’hi o donar idees per millorar.

Feta la introducció, us convidem a participar en les jornades de portes obertes de les noves propostes d’activitats extraescolars pel curs vinent. Algunes activitats es deixen de fer, com Bàsquet, Pica esports, Jocs motrius, ECAA i Tastaolletes, però en proposem d’altres com Ballem (P4 i P5), Anglès creatiu (P4 a 6è), Gran Repte (activitat esportiva. De 1r a 6è) i Escola de Rock (3r a 6è). Les descripcions d’aquestes activitats les trobareu aquí.

CALENDARI DE PORTES OBERTES D’EXTRAESCOLARS
Dilluns
18 de juny
Dimarts
19 de juny
Dimecres
20 de juny
Dijous
21 de juny
Ballem
P4 i P5
Anglès creatiu
P4 i P5
Escola de Rock
De 3r a 6è
Gran Repte
(esportiu)
5è i 6è
Anglès creatiu
De 1r a 6è
Gran Repte
(esportiu)

Totes les activitats començaran a les 16:45h i les famílies hi podreu estar presents per veure com es desenvolupa l’activitat i saber de primera mà si us agraden prou per apuntar-hi les criatures.

Esperem que ho gaudiu i us sigui d’ajut.

Comissió d’extraescolars