Aquest any hem engegat un nou projecte mooolt xuloooo!!!! Es tracta d’un programa d’acollida durant els mesos d’estiu dels infants de Bielorússia exposats a la radioactivitat resultant de l’accident nuclear de Txernòbil, ja que s’ha demostrat que els infants que passen un temps fora del radi d’exposició radioactiu, milloren el seu estat de salut considerablement.

Fa uns dies, els/les alumnes de sisè van rebre un xerrada sobre Radioactivitat i Centrals Nuclears a càrrec del Geòleg Frederic Lloret. En Frederic és, també, responsable a Barcelona de l’ONG “Osona amb els nens”, organització que duu a terme el programa d’acollida.

Arrel d’aquesta xerrada, la Maribel (professora de sisè de l’Escola), es va posar en contacte amb la nostra comissió per demanar la nostra col·laboració per organitzar una XERRADA a l’Escola. I la veritat és que ens va semblar un projecte preciós! Gràcies Maribel!

La Xerrada es durà a terme el proper dilluns dia 4 de febrer del 2019 a les 16:30 p.m. a la Biblioteca de l’Escola. Aquesta xerrada és adreçada a totes les famílies i nens/es que estiguin engrescats en conèixer el projecte que Frederic Lloret ens explicarà amb molt de gust. També hi haurà Ludoteca per als infants més petits (gratuït pels socis AFA i 4 € pels no socis).

Ah! I per aquelles famílies que no hi pugueu assistir i vulgueu conèixer més sobre aquest projecte, podeu adreçar-vos al web “OSONA AMB ELS NENS”   http://www.osonaambelsnens.org

US ESPEREM EL PROPER DILLUNS A L’ESCOLA!

 

Escola Can Fabra i Comissió de Solidaritat.