Des de la Comissió de Festes volem explicar a totes les famílies què és el Carmanyolestoltes. Sabem que hi ha diverses famílies, sobretot de P3, que no saben què és això del Carmanyolestoltes i això no pot ser! És, sota el nostre punt de vista, la festa més divertida per les famílies, així que volem que totes les famílies que tingueu ganes de passar una nit sense infants i vulgueu passar-ho bé vingueu al “Carmanyoles”.

El Carmanyolestoltes és una festa de disfresses que es fa cada any al gimnàs de l’escola el divendres de la setmana de carnestoltes a les 21:30h. Aquest any serà el divendres 21 de Febrer. Aquesta festa és només per famílies, els infants no hi participen.

Les famílies de cada classe, o de cada curs, es posen d’acord, trien una temàtica, fan una comparsa i es disfressen. També han de fer un petit ball o espectacle amb música, de curta durada (no hi ha un temps mínim ni màxim, però habitualment acostumen a durar 1 o 2 minuts); l’any passat, fins i tot una comparsa va fer una xirigota al més pur estil Gadità! L’equip docent també hi participa, fan la seva comparsa i el seu ball.

Per sopar, cadascú porta quelcom per menjar, d’aquí ve el nom de CARMANYOLEStoltes. Al mig del gimnàs hi haurà unes taules preparades i totes les carmanyoles es posen a les taules i les compartim entre tots. La Comissió de Festes proporciona la beguda. Que sapigueu que hi ha nivell: cadascú porta el que vol o el que té temps suficient per preparar, però no us penseu que són pizzes i croquetes, hi ha famílies que fan plats molt elaborats.

Després de sopar, apartem les taules i fem el concurs de comparses: Hi ha un presentador o presentadora que dona pas a les actuacions de les diferents comparses. Un cop han actuat totes, es fan votacions i s’anuncia la comparsa guanyadora.

En aquest moment, tots hem perdut la vergonya i comença la música en directe. Aquest any tindrem dos grups! KILLER HAMSTERS i LOS MONOS VOLADORES.  Gaudirem una bona estona d’aquests dos grups i després seguirem ballant amb la “discomobil”.

Durant tota la nit hi ha una barra on podem comprar beguda a preus populars: refrescs cervesa, mojitos i combinats…

Això si: quan acaba la festa es tanca l’escola i el gimnàs queda “tal qual”, així que el diumenge per la tarda, després de la Rua, hi hem de tornar per netejar-lo i deixar-lo net i pulit perquè el dilluns estigui impecable.

És una festa molt divertida. L’objectiu no només és passar-ho bé, també serveix per conèixer les famílies del grup de classe, la resta de famílies de l’escola, crear lligams i cohesionar tota la comunitat educativa de Can Fabra.

I recorda la dita: “el que passa al Carmanyoles es queda al Carmanyoles” !!!!!

IMPORTANT:

Les comparses que hi participeu, ens heu d’enviar per correu electrònic la següent informació:
– Nom de la comparsa.
– Número de participants.
– La cançó que voleu que soni (MP3 si pot ser).
– De quin curs sou.
Podeu enviar aquesta informació a l’adreça de la Comissió de Festes abans abans de dijous.

festes.afacanfabra@gmail.com o bé en un llapis de memòria. Necessitem aquesta informació com a molt tard dimecres 19/02/2020.

Comissió de Festes

AFA Can Fabra